Waterweide
Logo Logo

Ligging nieuwbouwplan Waterweide

Nieuwbouwplan Waterweide ligt in Grootebroek in de gemeente Stede Broec. Waterweide vind je langs de Raadhuislaan en vlak bij de N506. Ideaal! Heerlijk ontspannen wonen met alles wat je nodig hebt en leuk vindt in de buurt. Wist je al dat je hiervandaan in 20 minuutjes naar Hoorn rijdt?

Bereikbaarheid Waterweide

Door de ligging vlak bij de N506 is Waterweide in Grootebroek uitstekend bereikbaar. Via deze provinciale weg rijd je zo naar Hoorn en de A7. Met 30 tot 45 minuten autorijden ben je in Heerhugowaard, Alkmaar of Amsterdam en ook de Noordzeekust bereik je in 3 kwartier.

Waterrijk wonen

In Grootebroek is het voelbaar dat je zo dicht bij het IJsselmeer en het Markermeer woont. Het dorp wordt omzoomd en doorkruist door mooie waterpartijen die in verbinding staan met de grote wateren. In Waterweide wordt het waterrijke thema zorgvuldig doorgevoerd. Vaar jij straks vanuit je eigen tuin zo weg de prachtige natuur in?

Auto's te gast

In Waterweide komen voldoende openbare parkeerplaatsen of je parkeert je auto op eigen terrein. Belangrijk om te weten is dat auto’s straks te gast zijn in de nieuwbouwwijk. Een 30 km zone en slim overdachte rijroutes dragen bij aan een veilige verkeerssituatie, waardoor je met een gerust hart kunt zeggen ‘ga maar lekker buitenspelen’.

Fiets

Waterweide sluit straks naadloos aan op de bestaande fietsroutes. Deze uitstekende fiets- en wandelverbindingen richting de sportvelden, winkels en het Martinus College nodigen uit om de auto te laten staan en de fiets te pakken.

Boot

Vier vakantie in eigen huis. Dat gevoel krijg je als je hier straks woont. Zeker als je een huis koopt met een tuin aan het water. Leg je bootje aan de steiger en vaar zo naar het IJsselmeer en Markeermeer. Wij zorgen voor doorgaande vaarroutes van Waterweide.

OV

Aan de Stede Broecweg stopt de bus die naar station Grootebroek-Bovenkarspel rijdt. Je kunt het ook fietsen. Met 10 minuten ben je er. Ideaal!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?