Opgeleverd

Pluk de dag in De Bloementuin

Op eiland 5 in Waterweide Grootebroek vind je het nieuwbouwplan de Bloementuin. Hier staan in totaal 63 woningen. Dit is dé plek waar je ontspannen, dorps en rustig woont met veel water, groen en bloemenpracht om je heen. Scholen en sportvelden in de buurt. Omgeven door Hollandse polderlandschappen en Enkhuizen op 20 fietsminuten afstand. Alle woningen in de Bloementuin zijn verkocht en in 2023 volledig opgeleverd. 

image alt

Kleurrijk, waterrijk en duurzaam wonen

Rozen, dahlia’s, camelia’s, margrieten, zonnebloemen… Deze nieuwe wijk is net zo divers als een bloementuin. In de Bloementuin ontwikkelde BPD met Aannemingsbedrijf Kuin BV rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen, 3-onder-1-kapwoningen, semibungalows en vrijstaande woningen, in maar liefst 12 verschillende types. En dat zorgt voor een divers en kleurrijk geheel.

Alle woningen zijn energieneutraal en voorzien van een luchtwarmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Ook is er veel aandacht aan de groene leefomgeving besteed. Gras en het grote aantal bomen en struiken zorgen er voor dat in de nieuwe wijk tijdens droogte of natte periodes alles goed wordt gereguleerd.