Alle woningen verkocht

Pluk de dag in De Bloementuin

Op eiland 5 in Waterweide vind je het nieuwbouwplan de Bloementuin. Hier komen in totaal 63 woningen. Dit is dé plek waar je ontspannen woont. Dorps en rustig. In een gloednieuw huis. Met veel water, groen en bloemenpracht om je heen. Scholen en sportvelden in de buurt. Omgeven door Hollandse polderlandschappen, en Enkhuizen op 20 fietsminuten afstand. Iets voor jou? Ontdek al het moois van de Bloementuin.

image alt

Kleurrijk en waterrijk wonen

Rozen, dahlia’s, camelia’s, margrieten, zonnebloemen… Deze nieuwe wijk is net zo divers als een bloementuin. In de Bloementuin komen rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen, 3-onder-1-kapwoningen, semibungalows en vrijstaande woningen, in maar liefst 12 verschillende types. Woon jij straks tussen het groen in het hart van de wijk of juist met je achtertuin langs de waterkant? Het is hier allemaal mogelijk! Een aantal woningen krijgt standaard een eigen steiger aan het water. Bij enkele andere woningen kan deze optioneel worden aangelegd.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Een schot in de roos

Stel je toch eens voor hoe heerlijk de zomers hier zijn. De kinderen spelen in het avondzonnetje in jullie autoluwe buurtje. Jij maakt tussen het groen en de bloemenpracht een praatje met de buren. Wanneer je even later je huis binnenstapt, gooi je de achterdeur open en zie je het water glinsteren. Je besluit, het toetje eten jullie vanavond langs de waterkant! Je krijgt een glimlach niet meer van je gezicht: hier in de Bloementuin zit je op rozen.

Wanneer kan ik er wonen?
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in De Bloementuin? Bekijk het woningaanbod