Het is heerlijk vertoeven in 't Erf

Het is hartje zomer in ’t Erf in Waterweide in Grootebroek. Nog even snel de hond uitlaten voordat de barbecue aan gaat in jouw riante achtertuin. Rustig struin je door jouw groene straat. Maakt even een praatje met de bewoners die je tegenkomt en tuurt langs de huizen naar het water. Wanneer je terugkomt staat de barbecue aan en spelen je kids op de trampoline in de achtertuin. Een van de vele bootjes passeert je tuin. Hey buren! Misschien toch een goed idee om zo ook nog even te varen. Het is zulk lekker weer! Wat een gemoedelijk tafereel. Zie jij jezelf hier al vertoeven?

image alt

Weidse uitzichten en gemoedelijk sfeer

In ’t Erf geniet je van de weidse uitzichten en het water. Buitenleven staat hier centraal en ontmoetingen gaan daardoor vanzelf. Door de dorpse en gemoedelijke sfeer kent iedereen elkaar in ’t Erf. Er staan geen auto’s in de straat, want bij alle woningen parkeer je fijn op de oprit op eigen terrein. Zo kunnen kinderen veilig en ongeremd buiten ravotten en samen opgroeien. Hier maak je tijd voor een praatje en valt de snelheid van de stad van je af. Zodra je jouw nieuwe woonwijk binnenkomt krijg je direct een vakantiegevoel. Hier heb je alle ruimte voor jou en je gezin en is het leven een stukje mooier!

image alt

Wonen aan het water

Omgeven door Hollandse polderlandschappen en het prachtige Marker- en IJsselmeer bloeit er binnenkort een gloednieuwe, kleinschalige wijk in Waterweide op. Hier in ’t Erf in Grootebroek komen 17 unieke woningen in verschillende typen beschikbaar. Een mix van 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande woningen en een semi bungalows, allemaal met een landelijke architectuur. De woningtypen wisselen elkaar af verspreid over het eiland en ze hebben één ding gemeen: de tuin grenst aan het water. Hier kun je zo via de openslaande deuren met je blote voeten de tuin in stappen en turen naar de bootjes die voorbijvaren. Wat een fijn gevoel. Benieuwd naar de woningen in ’t Erf?

Bekijk het woningaanbod
image alt

Veel voorzieningen én natuur

De groene omgeving, het omringende water, het Streekbos én Bovenkarspel en de havenstad Enkhuizen liggen op een steenworp afstand. Hier in ’t Erf komt alles samen. Werkelijk alles is dichtbij. Scholen, kinderopvang, sportverenigingen, supermarkten en het winkelhart Streekhof van Stede Broec is op fiets- of loopafstand. In Streekhof kun je ook terecht voor kleine speciaalzaken en meerdere horecagelegenheden voor een hapje en een drankje. Wil je nog meer keuze? In de Vestingstad Enkuizen kun je neerploffen op een terras, uitgebreid winkelen of dineren. Óf ga een dagje naar het strand van Enkhuizen om te zonnen of zeilen. Ook kun je volop wandelen, fietsen, varen, surfen en zwemmen in de omgeving! Benieuwd naar de ontwikkelingen?

Bekijk de planning