Opgeleverd

Bouwupdate de Bloementuin december 2022

14 december '22

In juni 2021 zijn we gestart met de verkoop van de 32 woningen op eiland 5 (de Bloementuin). Eind december 2021 konden we het startsein geven voor de bouw. De werklieden van aannemingsbedrijf Kuin BV. hebben ontzettend hard gewerkt, want nu een jaar later kunnen we al zeggen dat de oplevering in zicht komt. En dat is natuurlijk goed nieuws! 

Voortgang de Bloementuin

Nieuws van de bouwplaats is natuurlijk altijd leuk! En al helemaal als de aannemer kan melden dat er veel werk is verzet. Onderstaand een update van de werkzaamheden. 

  • Bij de bouwnummers 1 tot en met 3 zijn de warmtepompen geplaatst.
  • Bij de bouwnummers 1 t/m 11 wordt er gewerkt aan het grond- en straatwerk.
  • Bij bouwnummer 4 tot en met 11 zijn de afmonteer werkzaamheden in de woningen
    in volle gang
  • Bij de bouwnummers 12 tot en met 19 is het tegelwerk in de badkamers en toiletten
    gereed en de spuiters zijn hier bezig met het spuiten van de plafonds.
  • Bij bouwnummer 20 tot en met 27 zijn de stukadoors bezig en worden de luifels aan de voorzijde van deze woningen gemonteerd door de timmermannen.
  • Bij bouwnummer 28 tot en met 32 worden de binnenwanden geplaatst. Wanneer deze klaar zijn kan het nodige installatiewerk in de muren worden aangebracht waarna ook hier de stukadoor kan starten.

Prognose oplevering

Ondanks dat de planning van de bouw voorspoedig verloopt, blijft het lastig om een exacte prognose van oplevering door te geven. Op dit moment verwacht de aannemer dat hij aan het begin van het 1e kwartaal van 2023 kan starten met het opleveren van de eerste woningen. De prognose wordt altijd gemaakt op basis van de nu aanwezige planning. Indien er zich onvoorziene zaken voordoen dan kan er een verschuiving plaatsvinden.