Bouwupdate januari 2022: De Bloementuin fase 1

25 januari '22

Van Aannemer Kuin hebben we weer een update gekregen over de werkzaamheden op de bouwplaats. En we kunnen gerust constateren dat de bouw van de woningen voorspoedig verloopt. En dat is natuurlijk goed nieuws!

image alt

Voortgang werkzaamheden

Nieuws van de bouwplaats is natuurlijk altijd leuk! En al helemaal als de aannemer kan melden dat er veel werk is verzet. Want inmiddels zijn alle verdiepingsvloeren gelegd en wordt er hard gewerkt om de kappen te plaatsen. De topgevels zijn gelijmd en ook de metselaars schieten op. Als alles volgens planning verloopt, wordt er vanaf begin februari 2022 gestart met het leggen van de dakpannen. Ook de gevelbekleding wordt dan aangebracht.

image alt

Bezoek bouwplaats

De aannemer wil graag uw veiligheid waarborgen. Op de bouwplaats is het nu nog niet veilig om zomaar rond te lopen. Dit geldt zowel voor de dagen dat er gewerkt wordt als ook voor de dagen dat er niet gewerkt wordt. Zodra de woningen uit de steigers zijn en in de afbouwfase komen, is het moment dat het wel veilig genoeg is om de bouwplaats te bezoeken. Tegen die tijd worden de kopers uitgenodigd voor een kijkmoment. Dit geeft kopers dan ook meteen de gelegenheid om een leverancier uit te nodigen om bijvoorbeeld de vloeren of keuken te komen inmeten.

Prognose oplevering

Ondanks dat de planning van de bouw voorspoedig verloopt, blijft het lastig om een exacte prognose van oplevering door te geven. Er kunnen altijd onvoorspelbare factoren zijn zoals bijvoorbeeld strenge vorst of veel regen. Zoals het er nu naar uitziet verwacht de aannemer te starten met het opleveren van de 1e woningen in het 3e kwartaal van 2022.