Opgeleverd

De bouwnummers en plattegronden staan online

18 mei '21

De 32 bouwnummers van de Bloementuin fase 2 staan samen met de plattegronden online. Kies jij voor een 2-onder-1 kapwoning, rijwoning of vrijstaande woning? Voeg jouw favoriete bouwnummers nu direct toe aan je wensenlijst.

image alt

Bekijk de indeling per woningtype

De plattegronden geven je een goed beeld hoe de verschillende woningtypes zijn ingedeeld en waar je straks je bank, eettafel en bed plaatst. Je vindt de plattegronden nu per verdieping bij alle woningen op de woningenpagina. Klik op jouw favoriete woning en scroll naar beneden om de plattegronden te bekijken. Met de knoppen 0, 1 en 2 navigeer je van de begane grond naar de 1e en 2e verdieping. Daarnaast heb je de mogelijkheid de plattegronden en optieplattegronden te downloaden onderaan de pagina.

Bekijk de plattegronden

Favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account hebt aangemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken. Het is ook mogelijk om tijdens de verkoopperiode op de button ‘Voorkeuren doorgeven’ bij het betreffende bouwnummer te klikken.