Opgeleverd

De definitieve prijzen Bloementuin staan online!

2 februari '21

Je hebt al een tijdje je oog laten vallen op dit mooie project en je ziet jezelf hier al helemaal wonen. Maar wat kost die ene woning nou eigenlijk? De definitieve prijzen per bouwnummer voor de woningen van Bloementuin staan nu online. Kijk je mee?

image alt

Prijzen online

Je kunt nu bekijken wat jouw droomwoning kost. De prijzen per bouwnummer staan op de woningenpagina op deze website. Heb je een woning gevonden die ook nog eens binnen jouw budget past? Bekijk het snel via onderstaande button!

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Naar het aanbod

Mijn Eigen Huis account

Als je de woning of kavel van je dromen hebt gevonden, kun je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Dit doe je in je Mijn Eigen Huis account. Met een Mijn Eigen Huis account zie je overzichtelijk je eigen gegevens, je favoriete (woning)type en zodra de verkoop is gestart ook alle verkoopdocumenten. Nog geen account? Lees hier alle voordelen van een account en maak er snel een aan.