Opgeleverd

De Bloementuin in beeld

22 december '20

De voorbereidingen van de 31 woningen in De Bloementuin fase 1 zijn in volle gang. Zo zijn de impressies gereed en kun je de woningen nu 3D bekijken. Lees er alles over in dit nieuwsitem.

image alt

Binnenkort in verkoop

Naar verwachting gaat de Bloementuin in januari 2021 in verkoop. Alle belangstellenden worden op de hoogte gebracht via de nieuwsbrief over de exacte datum. Tot die tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Denk hierbij aan de plattegronden en de prijzen. Op de woningenpagina zie je nu de nieuwe beelden bij de bouwnummers.

Bekijk het woningaanbod
image alt

De Woonconfigurator

Om je extra inzicht te geven in de Bloementuin, hebben we voor deze fase een woonconfigurator voor je ontwikkeld. Dit geeft je de mogelijkheid om door de wijk te lopen en de woningen te bekijken. Ook van binnen! Zoek jouw favoriete woning, selecteer deze en bekijk het in 3D. Bekijk elke woonlaag apart of draai om het huis heen, zodat je de buitenkant kunt bekijken. Je kunt zelfs al bekijken hoe de zon iedere dag van het jaar boven je woning en tuin staat. Hoe bijzonder is dat! Dus klik en laat je verrassen.

Bekijk de woningen in 3D
image alt

Persoonlijk account

Zie jij jezelf al in de Bloementuin wonen? Zorg er dan voor dat je een persoonlijk account hebt. In je account kan je jouw favoriete bouwnummers op de woningenpagina toevoegen aan je wensenlijst. Zodra de verkoop is gestart geef je hier ook je voorkeuren door.