Opgeleverd

De uitslag is bekend

11 juni '21

De reguliere inschrijving voor de woningen in De Bloementuin in Grootebroek is gesloten en de loting is verricht door WFO Netwerk Notarissen. Alle kandidaten hebben inmiddels bericht ontvangen of zij een woning toegewezen hebben gekregen. Heb je geen mail ontvangen? Check dan zeker je Spambox. Daarnaast is de uitslag terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. Hoe ziet het verdere proces er nu uit? Dat lees je in dit bericht. 

Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! Je hebt nu 48 uur de tijd om je optie te bevestigen in je Mijn Eigen Huis account. Maak een keuze of je een afspraak wilt met de makelaar of geef aan dat je voldoende informatie hebt om het online koopproces te starten. Je kunt zelf kiezen of je langs de makelaar wilt, alles thuis zelf wilt doen of een combinatie van beide. Aan jou de keuze!

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de lotingslijst van de notaris. Je ontvangt automatisch bericht als je alsnog een optie toegewezen hebt gekregen. 

Inschrijving gemist?

De inschrijving gemist? Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid. Is er een woning vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Is er een woning onder optie? Dan kan je je inschrijven als reservekandidaat. Neem hiervoor contact met ons op. Als een van jouw favoriete woningen vrij komt en er vanuit de reguliere inschrijving geen kandidaten meer beschikbaar zijn, worden de overige reservekandidaten aangeschreven. 

Woningaanbod