Opgeleverd

De plattegronden staan online

12 januari '21

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? Om jou een beter idee te geven over de indeling van de woningen in de Bloementuin fase 1, hebben we de plattegronden online geplaatst. Bekijk ze snel!

image alt

De plattegronden geven je een goed beeld hoe de verschillende woningtypes zijn ingedeeld en waar jij straks je bank, je eettafel en je bed kan plaatsen. Alle woningen hebben de keuken aan de voorkant en een gezellige zithoek met toegang tot de achtertuin. Laat je gedachten de vrije loop!

Je vindt de plattegronden per verdieping bij de bouwnummers. De verkooptekeningen en optietekeningen kun je downloaden bij jouw favoriete woning. 

Bekijk het woningaanbod

Mijn eigen huis account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor één van de woningen in de Bloementuin? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie je jouw favoriete woningtype(s), de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.