Opgeleverd

Koop je huis volledig online!

11 juni '21

Vandaag is bekend gemaakt aan de inschrijvers van De Bloementuin fase 2 of zij een woning toegewezen hebben gekregen. Voor iedereen die een optie op een woning heeft, is het mogelijk om het aankoopproces volledig online te doorlopen. Je kunt zelfs digitaal een handtekening zetten onder je koopovereenkomst! Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook.

100% online kopen

Heb je een optie op een woning gekregen? Dan kun je die bevestigen (of annuleren) in jouw account. Je hebt 48 uur de tijd om dat te doen. Direct daarna bepaal je of je het aankoopproces digitaal wilt doorlopen, of toch liever bij de makelaar aan tafel. Kies je voor online? Dan doorloop je enkele stappen zodat het koopcontract opgemaakt kan worden. Binnen enkele werkdagen ontvang je een unieke link naar de overeenkomsten. Je plaatst digitaal (helemaal veilig en volledig wettelijk erkend) je handtekening en daarna ontvang je de ondertekende overeenkomsten in jouw eigen account. Heb je tijdens het proces nog vragen? Bel, chat of stel je vraag via het vragenformulier.

Toch liever naar de makelaar?

Uiteraard blijft het ook mogelijk om persoonlijk contact te hebben met de makelaar. Je kunt daar nog gewoon 'ouderwets' je handtekening op papier zetten en eventuele aanvullende vragen stellen. Aan jou de keuze!

Meer weten? Hoe werkt online kopen
Ik heb een vraag! Veel gestelde vragen