Opgeleverd

Ontdek de Bloementuin

12 oktober '20

Op eiland 5 in Waterweide vind je binnenkort de nieuwe wijk De Bloementuin. Hier komen in totaal 63 woningen in verschillende types. Wordt het een rijwoning, vrijstaande woning of toch een 2-onder -1 kapwoning aan het water? Lees snel verder en ontdek wat de Bloementuin allemaal te bieden heeft.

image alt

Ontdek de woningen

In de Bloementuin komen in totaal 63 nieuwe woningen opgedeeld in twee fases. In fase 1 komen 31 woningen, waaronder 2 vrijstaande woningen, 6 2-onder-1 kapwoningen en 23 rijwoningen. De woningen verschillen in grootte, maar hebben allemaal een ruime tuin.

Op de kavelkaart hieronder, zie je precies hoe de wijk gesitueerd is. Kies jij voor een woning in het hart van de wijk of juist voor een achtertuin aan het water? 

Bekijk het woningaanbod
image alt

Mijn Eigen Huis account

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de Bloementuin? De komende weken vind je steeds meer nieuwe informatie over de wijk op de website. Wil je zeker weten dat je niks mist? Maak dan een 'Mijn Eigen Huis' account aan. Zo ontvang je steeds gerichtere informatie over de woningen en hoor je van ons wanneer de verkoop start. 

Een account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks in de Bloementuin wil gaan wonen.