Opgeleverd

De definitieve prijzen zijn bekend

20 mei '21

Heb jij interesse in een woning in de Bloementuin fase 2 dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. De definitieve prijzen zijn vastgesteld en hebben we allemaal bij het woningaanbod geplaatst. Interesse in zo'n prachtige woning? Lees snel verder.

image alt

Welke woning is jouw favoriet?

Je kunt nu bekijken wat jouw droomwoning kost. De prijzen per bouwnummer staan op de woningenpagina op deze website. Heb je een woning gevonden die ook nog eens binnen jouw budget past? Bekijk het snel via onderstaande button!

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk de woningen
image alt

De woonconfigurator

Om je extra inzicht te geven in de Bloementuin, hebben we voor deze fase een woonconfigurator voor je ontwikkeld. Dit geeft je de mogelijkheid om door de wijk te lopen en de woningen te bekijken. Ook van binnen! Zoek jouw favoriete woning, selecteer deze en bekijk het in 3D. Bekijk elke woonlaag apart of draai om het huis heen, zodat je de buitenkant kunt bekijken. Je kunt de grootste meerwerkopties bekijken en deze ook direct visueel in beeld zien en dat met de meerwerkprijs erbij. Handig toch?

Start de woonconfigurator

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van de 32 woningen in de Bloementuin start begin juni. Wil jij goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen én je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis.