Opgeleverd

3 juni 2021

Start verkoopdatum bekend

Op donderdag 3 juni start om 10:00 uur de online verkoop van de 32 woningen in de Bloementuin fase 2. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

image alt

Online inschrijving

Op donderdag 3 juni 2021 om 10.00 uur start de verkoop van de Bloementuin fase 2 met de online inschrijving. Belangstellenden ontvangen automatisch bericht, zodra de verkoop is gestart. In deze fase gaan 32 woningen in verkoop. De inschrijving sluit op donderdag 10 juni om 17.00 uur. Tijdens de inschrijfperiode kan je maximaal 5 voorkeuren doorgeven.

image alt

Woningaanbod de Bloementuin fase 2

Het woningaanbod in de Bloementuin is gevarieerd, met maar liefst 5 verschillende types. Er komen hoek- en tussenwoningen, een semi-bungalow, 2- onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen in het plan. De woningen zijn erg duurzaam, de wijk is namelijk helemaal gasloos en er komen veel zonnepanelen op de daken. Om je extra inzicht te geven in de woningen hebben we een woonconfigurator voor je ontwikkeld. Dit geeft je de mogelijkheid de woningen van binnen en buiten te bekijken.

Bekijk de woningen

Wat kan je verwachten?

25 mei '21

In de periode van nu tot de start van de verkoop komen de diverse verkoopdocumenten beschikbaar. Zo kan jij een goede keuze maken voor welke woning(en) jij je wilt inschrijven. Al deze verkoopdocumenten zijn straks beschikbaar in het Mijn Eigen Huis account. Dit zijn de stappen die jij dient te doorlopen als je in aanmerking wilt komen voor een woning:

1. Maak een Mijn Eigen Huis aan (als je dat nog niet hebt gedaan). Met een account kan je je voorkeuren doorgeven, zodra de verkoop is gestart. Let op: per toekomstig huishouden is slechts één inschrijving toegestaan. Een tweede account voor je partner is dus niet nodig.
2. Voeg je favoriete woning(en) toe aan je wensenlijst. Dit doe je door op het hartje te klikken bij het bouwnummer op de pagina woningen.
3. Zodra de verkoop is gestart, geef je je voorkeur door in je Mijn Eigen Huis account. Tijdens de inschrijfperiode kan je je voorkeuren toevoegen, verwijderen of wijzigen.
4. Na de inschrijfperiode wacht je af totdat de notaris de loting heeft verricht. Zodra de uitslag bekend is, worden alle kandidaten op de hoogte gebracht van de uitslag.