2 onder 1 kapwoning #017

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Dit bouwnummer vormt samen met bouwnummer 18 een mooie blok van 2 onder 1 kapwoningen, met een unieke ligging aan het water en met twee grote tuinen. En dat biedt natuurlijk veel ontspan- en watersportmogelijkheden! Maar ook de mooie combinatie van een oranjebruine baksteen, licht ivoorkleurige sierstenen en leisteen grijze gevelbekleding maken deze ruime gezinswoning bijzonder en zorgen voor een speelse en statige uitstraling. 

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #017

ca. 143 m2
4 kamers
vloerverwarming geheel
Tuin
Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in de Bloementuin hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!