Opgeleverd

Bouwupdate Vlindertuin juni'20

25 juni '20

Wij ontvingen een update over de voortgang van de bouw van de woningen in de Vlindertuin. Wat leuk om te zien hoe de bouw vordert!

image alt

Nieuwe foto's aannemer

We hebben nieuwe foto’s van de aannemer ontvangen. Op de foto’s is de wand te zien die is aangebracht zodat er een peilscheiding tot stand komt. Nu kan het waterpeil in de Waterweide worden verhoogd, zodat het aansluit op het netwerk doorvaarbare routes in de gemeente.

Kortom: er wordt hard gewerkt om te zorgen dat je zomerdag heerlijk met je boot door de omgeving kunt varen. Hapje en drankje mee aan boord, badpak aan en genieten maar!

Heb je eigenlijk al een boot uitgezocht? 

image alt

Bouwnummer 19 Vrijstaande woning

Deze vrijstaande woning staat op een ruime kavel van circa 278m2. Hier geniet je met het hele gezin van het leven buiten. De woning heeft ruimte voor 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, een aangebouwde garage waar ruimte is voor zowel de vuurkorf, vishengels als fietsen van het hele gezin én optioneel kan een steiger worden aangelegd, zodat je vanuit de tuin zo in je bootje stapt om een rondje te gaan varen.

De  vrijstaande woningen liggen allemaal aan het water. Dankzij de zonnepanelen, de luchtwarmtepomp en de EPC van 0 kun je deze woning met recht duurzaam noemen. Dat is goed voor het klimaat én voor je portemonnee!

Klinkt dit als iets voor jou? 

Meer over de woning