Opgeleverd

Onze verkopende makelaars

9 oktober '19

De 32 woningen in Vlindertuin worden verkocht via CMK Makelaars in Enkhuizen. Zij zijn bekend in regio West-Friesland met al meer dan 35 jaar ervaring. In dit bericht stellen wij ze graag aan je voor.

Het team

Het CMK makelaarsteam bestaat uit Michel, Hester, Nancy en Sylvia. Zij zijn nieuwbouwspecialist in de regio en hebben jarenlange ervaring in het verkopen van nieuwbouwwoningen. Het verkoopteam begeleidt de kopers van A tot Z in het aankoopproces.

De deur staat open

Met veel plezier begeleiden de makelaars de kopers vanaf de start van het nieuwbouwproject tot het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst. Als team staan ze 6 dagen per week voor de kopers klaar. Al hun vragen kunnen worden gesteld bij de makelaar en daar nemen ze dan ook de tijd voor. Het kopen van een nieuwbouw huis verdient namelijk veel aandacht en het proces verschilt behoorlijk met dat van het kopen van een bestaande woning. 

De deur van het kantoor aan het Venedie 7 in Enkhuizen staat van maandag tot en met vrijdag open voor iedereen van 09.00-17.30 uur en op zaterdag op afspraak.

CMK makelaars Vlindertuin

Loting bij de notaris

Inmiddels is de reguliere inschrijving gesloten van de 32 woningen in Vlindertuin te Grootebroek. Er zijn meer inschrijvingen binnengekomen dan dat er woningen zijn. Daarom wordt er geloot bij de notaris. Naar verwachting is de uitslag uiterlijk 11 oktober bekend. Alle kandidaten krijgen persoonlijk bericht en zien de uitslag in hun Mijn eigen Huis account.