Opgeleverd

Inschrijving Vlindertuin gesloten

11 oktober '19

De reguliere inschrijving voor de woningen Vlindertuin in Grootebroek is nu gesloten. Doordat er meer inschrijvingen binnen zijn gekomen dan dat er woningen zijn, is er geloot door de notaris. Alle kandidaten hebben persoonlijk bericht ontvangen. Daarnaast staat de uitslag in het Mijn Eigen Huis.

Wel ingeloot

Kandidaten die zijn ingeloot voor een bouwnummer, ontvangen een uitnodiging van de makelaar voor een vrijblijvend informatiegesprek. Tijdens dit gesprek ontvang je alle verkoopdocumentatie en neem je samen met de makelaar het verdere proces door. De woning is een week voor je gereserveerd.

Niet ingeloot

Kandidaten die in 1e instantie zijn uitgeloot, worden op een reservelijst geplaatst. Wanneer er een bouwnummer vrijkomt, wordt er opnieuw toegewezen. We benaderen dan de eerstvolgende kandidaat op de lijst, volgens de rangorde van de loting bij de notaris. 

Actuele beschikbaarheid

Op dit moment het moment van het schrijven van dit artikel zijn er nog 2 woningen beschikbaar. Hiervoor kan men nog in aanmerking komen. Hiervoor geldt "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". 

Heb je de inschrijving helemaal gemist en wil je alsnog op de reservelijst geplaatst worden? Geen probleem. Je kunt je alsnog inschrijven als reservekandidaat. Neem hiervoor contact op met de makelaar. Als er een woning vrij komt en er vanuit de reguliere inschrijving geen kandidaten meer beschikbaar zijn, worden de overige reservekandidaten aangeschreven. 

Bekijk de actuele beschikbaarheid

Welke bouwnummers zijn nog vrij?

Wist je dat je in de woonconfigurator een filter kunt gebruiken, waarmee je direct ziet óf en wélke woningen er beschikbaar zijn? Je ziet het plan in 3D en weet dus ook direct waar de woning ligt. Verder kun je de woning per laag ontleden en een kijkje nemen binnenshuis. Weer terug naar buiten, zie je de zonligging. Klik op de zonnestudie en bekijk - per dag van het jaar - hoe lang jij de zon in je kunt tuin hebben.

Nieuwbouw Vlindertuin woonconfigurator