Opgeleverd

Definitieve prijzen en woonconfigurator Vlindertuin online

25 september '19

Je hebt een mooie plek om te wonen gevonden, het ontwerp spreekt je aan en de wijk is omringd door water en riet. Maar wat kost die ene woning met dat mooie plekje aan het water? De definitieve prijzen per bouwnummer voor de woningen van Vlindertuin staan nu online. Daarnaast is de 3D woonconfigurator nu live. Kijk je mee?

image alt

Prijzen online

Je kunt nu bekijken wat jouw droomwoning kost. De prijzen per bouwnummer staan op de woningenpagina op deze website. Heb je een woning gevonden die ook nog eens binnen jouw budget past? Bekijk het snel via onderstaande button!

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Naar het aanbod
image alt

Vlieg door Vlindertuin heen

Hoe zijn de woningen precies gesitueerd? En hoe ziet de woning er van binnenuit? Of wil je liever weten hoelang je straks in de zomer de zon in je tuin hebt? Bekijk het allemaal in de nieuwe 3D woonconfigurator. Als je in de configurator een woning selecteert, dan licht deze op en kun je in het venster aangeven dat je deze specifieke woning in 3D wilt bekijken. De woning is dan te zien in een nieuw scherm.

Tip: De configurator werkt het beste in internetbrowsers Chrome en Safari.

Mijn Eigen Huis account

Als je de woning of kavel van je dromen hebt gevonden, kun je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Dit doe je in je Mijn Eigen Huis account. Met een Mijn Eigen Huis account zie je overzichtelijk je eigen gegevens, je favoriete (woning)type en zodra de verkoop is gestart ook alle verkoopdocumenten. Nog geen account? Lees hier alle voordelen van een account en maak er snel een aan.