Opgeleverd

Verkoop Vlindertuin start op 2 oktober!

23 september '19

Goed nieuws: we gaan starten met de verkoop van Vlindertuin, het nieuwbouwproject op eiland 6 in Waterweide. Het gaat om 32 woningen in verschillende typen. Vanaf 2 oktober kun je je inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur!

image alt

Online inschrijving

Op woensdag 2 oktober opent de online inschrijving van de woningen in Vlindertuin. Vanaf dan vind je alle benodigde verkoopdocumentatie in je persoonlijke portal Mijn Eigen Huis. Hier kun je dan direct jouw voorkeurswoning(en) doorgeven (maximaal 5). Inschrijven kan tot 9 oktober 2019, 17.00 uur. Nog geen Mijn Eigen Huis account?

image alt

Definitieve impressies online

We hebben van de woningen in Vlindertuin impressies laten maken en deze staan nu op de woningenpagina. Laat je inspireren over de aankleding van de woningen, de tuinen en de bootjes in het water, waarmee je straks gemakkelijk vaart naar bijvoorbeeld Enkhuizen. Ben je benieuwd hoe jouw droomwoning er straks uitziet? Ga dan naar de woningenpagina. Je kunt daar meteen je NAW-gegevens achter laten, waardoor je automatisch bericht krijgt zodra de verkoop is gestart.

Woningenpagina

Woningaanbod Vlindertuin

Het woningaanbod in Vlindertuin is gevarieerd, met maar liefst 9 verschillende types. Er komen hoek- en tussenwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen in het nieuwbouwplan. Alle tweekappers en vrijstaande woningen hebben bovendien de tuin aan het water. De woningen zijn erg duurzaam, de wijk is namelijk helemaal gasloos en er komen veel zonnepanelen op de daken.