Opgeleverd

Verkoop Vlindertuin is gestart!

2 oktober '19

Het is zover: de verkoop van Vlindertuin is gestart. Vanaf nu vind je alle informatie over de woningen online en kun je deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Heb jij interesse in een energiezuinige woning (EPC = 0!) in Grootebroek? Geef dan nu online je voorkeur(en) door in je Mijn Eigen Huis-account.

Geef je voorkeuren door

Weet jij al alles over jouw droomwoning in Vlindertuin? Kijk op de pagina met verkoopdocumenten voor de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Daar vind je ook de verkoop- en inschrijfprocedure. 

Account aanmaken

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak er dan snel één aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot woensdag 9 oktober 2019, 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

image alt

Het aanbod van Vlindertuin

In Vlindertuin komen 32 woningen in verschillende typen, rij- en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Ze worden omringd door water en groen, wat dit eiland een rustiek karakter geeft. Alle woningen worden gasloos en zijn voorzien van zonnepanelen, erg duurzaam dus! 

Interesse in een woning in Vlindertuin? Kijk bij de pagina woningen voor het aanbod en maak je keuze voor een woning!

Bekijk het woningaanbod