straatbeeld Vlindertuin waterweide

Start verkoop 'Vlindertuin' in september

10 juli '19

Het nieuwbouwproject op eiland 6 in Waterweide krijgt de naam 'Vlindertuin'. Naar verwachting kunnen we eind september starten met de verkoop van de woningen. Het gaat om 32 woningen in verschillende typen. Heb je belangstelling? Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte!

Van rijwoningen tot vrijstaand

Het woningaanbod in Vlindertuin is gevarieerd, met maar liefst 9 verschillende types. Momenteel zijn we druk bezig met het uitwerken van de impressies en de plattegronden. Deze volgen binnenkort. Bij het woningaanbod vind je alvast een voorlopige impressie van de woningtypen. Er komen hoek- en tussenwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen in het nieuwbouwplan. Alle tweekappers en vrijstaande woningen hebben de tuin aan het water.

Iets voor jou?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Vlindertuin? Schrijf je dan in als belangstellende. Laat je NAW-gegevens achter bij het woningtype van jouw voorkeur. Je krijgt dan automatisch bericht als de impressies en plattegronden gereed zijn en als bekend is wanneer de verkoop start.

Mijn Eigen Huis account

Om straks in aanmerking te komen voor een woning in Vlindertuin heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. In de Mijn Eigen Huis omgeving zie je onder andere jouw favoriete woningen en zodra de verkoop start, komen hier de benodigde verkoopstukken en andere documenten beschikbaar om je te kunnen inschrijven voor jouw droomwoning. Nog geen Mijn Eigen Huis account? Klik hieronder op de button en lees hoe je een account aanmaakt.