Nieuwbouw Vlindertuin kavelkaart

Bekijk de woningen op de kavelkaart

5 augustus '19

Woon jij straks in een nieuwbouwwoning in het mooie Grootebroek? De wijk Vlindertuin in nieuwbouwgebied Waterweide begint steeds meer vorm te krijgen. Zie jij jezelf hier al wonen in een woning omringd door water? Je kunt alle woningen nu al vinden op de interactieve situatiekaart. Kijk je met ons mee? 

Locatie woningen

Hoe zijn de twee typen rijwoningen ten opzichte van elkaar gesitueerd? En welke 2 onder 1 kapwoningen hebben standaard een eigen steiger? Je ziet hoeveel woningen er per typen zijn en waar deze gepositioneerd zijn. Verder zie je de zonligging van de woningen (zie de Noordpijl linksboven) op onderstaande situatiekaart. Klik op het woningtype en "bekijk de woning" en lees meer over dit type. 

Divers woningaanbod in Vlindertuin

Vlindertuin gaat naar verwachting in het najaar van 2019 in verkoop met diverse woningtypes. Op dit eilandje in het gebied Waterweide worden verschillende woningtypes aangeboden: rij- en hoekwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Doordat het een eilandje is, is dit buurtje heerlijk omringd door water. 

Wil jij straks in aanmerking komen voor een van de woningen in Vlindertuin? Maak dan een 'Mijn Eigen Huis' account. Daar kan je je favoriete woningtype(n) toevoegen, zie je de documenten staan zodra de verkoop is gestart en daarmee kan je straks je voorkeuren doorgeven. Via onderstaande button kom je op de betreffende pagina voor meer informatie. Daarnaast is het mogelijk om je gegevens achter te laten bij het woningtype van je keuze. 

Naar de woningtypes