Bereikbaarheid 't Erf

De prachtige woningen van 't Erf liggen op eiland 1 van de nieuwbouwwijk Waterweide. Via de uitstekende fiets- en wandelverbindingen in Waterweide ben je zo bij de sportvelden, winkels en het Martinus College. De provinciale weg N505 is vlakbij. In iets meer dan 5 minuten rijd je naar Enkhuizen en je bent zó op de A7, waar je alle kanten op kunt.

image alt

Auto te gast, veilig spelen

De eilanden in Waterweide zijn via diverse bruggen verbonden met elkaar en met de verschillende uitvalswegen. Zo ben je vlot de wijk in of uit. Wel rijd je altijd rustig binnen de wijk, want auto’s zijn in de wijk 't Erf te gast. De 30km-zone en de slimme rijroutes dragen hieraan bij. Kinderen spelen hierdoor veilig buiten op straat. Parkeren doe je op eigen terrein - bij de vrijstaande woningen en tweekappers - of op een van de openbare parkeerplaatsen in het nieuwbouwplan.

image alt

Ritje met de bus of de trein

Wat fijn dat er een NS-station vlakbij is. Stap op de bus bij de halte aan de Stede Broecweg en stap uit bij NS-station Grootebroek-Bovenkarspel. Je kunt er ook makkelijk en vlot - binnen 10 minuten - heen fietsen. Met de trein sta je in 50 minuten op Amsterdam CS. Fijn als er eens een dagje op uit wilt. Moet je in de buurt zijn? Er rijden bussen naar onder andere Hoorn, Enkhuizen, Wervershoof, Andijk en Lelystad.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Scholen, winkels en recreatie? Bekijk de voorzieningen