Planning 't Erf

In 't Erf, het nieuwbouwplan in Grootebroek, komen in totaal 17 woningen. De woningen worden tegelijk verkocht in 1 fase. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en nieuwbouwplanning van 't Erf.

't Erf in verkoop

Op 29 augustus is de verkoop van 't Erf Waterweide in Grootebroek gestart en op 5 september heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden. Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

 

Wat kun je verwachten?

  • Circa 2 maanden voordat de verkoop start, delen we de conceptprijzen per woningtype op de website.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.
  • Zijn er na de toewijzing nog woningen beschikbaar? Dan kun je direct een optie nemen. Ga hiervoor naar het woningaanbod.
Met de auto of het ov? Bereikbaarheid
Vragen over het gebied Voorzieningen