Bouw 't Erf officieel van start

12 juli '24

Een bijzonder moment voor 't Erf, waar de bouw officieel van start is gegaan! In het feestelijk bijzijn van de 17 nieuwe bewoners van 't Erf legden Wethouder Nico Slagter van de gemeente Stede Broec en ontwikkelingsmanager Bas Kalter een ceremoniële steen. Tevens was aannemer J. Th. Kuin aanwezig om te helpen met de handeling van bouwnummer 2. We kijken terug op een feestelijke bijeenkomst waar de nieuwe buren elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

image alt

Alle woningen verkocht!

Met de bijeenkomst was de eerste onofficiële buurtborrel een feit: alle woningen van deze fase zijn namelijk inmiddels verkocht. De kersverse eigenaren van de 17 bouwnummers komen veelal uit de omgeving Grootebroek, Hoorn en Enkhuizen met een aantal uit verder gelegen plekken zoals Leiden en Bergen op Zoom. Een mooie mix uit diverse levensfases. 

image alt

Kom ook wonen in de Waterweide: De Dorpstuin

Ondertussen wordt er achter de schermen gewerkt aan een nieuwe fase voor de Waterweide: De Dorpstuin. Dit knusse buurtje, met nadruk op het groene en waterrijke karakter, is perfect voor liefhebbers van het buitenleven. Het doet denken aan oude, traditionele tuindorpen waar je overal bijzondere elementen terugvindt zoals lage kappen, erkers, dakkapellen, veranda's en pergola's. De speelse, groene inrichting van de omgeving, met hagen, bomen en groene tuinen geven elke straat een vriendelijk en uitnodigend karakter.

De Dorpstuin krijgt een divers aanbod aan woningen: of je nu een jong gezin, een stel of senior bent. Er komt in de komende maanden meer informatie beschikbaar, zorg dat je ingeschreven staat zodat je als eerste op de hoogte bent.

Meer weten? Nieuwe fase: De Dorpstuin
Vragen over de Dorpstuin? Neem contact met ons op