Nieuwe fase in Waterweide: De Dorpstuin

24 juni '24

Waterweide maakt zich klaar voor een nieuwe fase: De Dorpstuin. Met nadruk op het groene en waterrijke karakter, is dit knusse buurtje perfect voor liefhebbers van het buitenleven. De Dorpstuin is ontworpen met oog voor duurzaamheid en comfort. Alle woningen krijgen energielabel A++++, ruime tuinen en eigen parkeergelegenheid. Benieuwd? Lees dan door!

Voor ieder wat wils

De Dorpstuin krijgt een divers aanbod aan woningen, verdeeld over verschillende typen. Er komen 8 vrijstaande woningen, 8 ruime 2-onder-1-kapwoningen, 4 levensloopbestendige woningen, 10 hoekwoningen en 12 tussenwoningen. Met andere woorden: hier zit echt voor iedereen wat moois tussen. Of je nu een jong gezin, een stel of senior bent. De Dorpstuin is je plek!

Een gezellig straatbeeld

Het nieuwe buurtje doet denken aan oude, traditionele tuindorpen. Bijzondere elementen zoals lage kappen, erkers, dakkapellen, veranda's en pergola's geven de woningen karakter. Daarnaast zijn de wegen en pleinen zo ingericht dat ze uitnodigen tot ontmoeten en spelen. De speelse, groene inrichting van de omgeving, met hagen, bomen en groene tuinen die elke straat een vriendelijk en uitnodigend karakter geven, versterkt dit.

image alt

Voortgang van de bouw bij 't Erf

Ook in de eerdere fase, 't Erf, is er volop actie! De bouw is namelijk in volle gang. De aannemer is inmiddels met de heiwerkzaamheden gestart. Waarna de de funderingsbalken volgen en nog voor de bouwvak hoopt de aannemer de eerste verdiepingen te plaatsen. Als dat zo doorgaat duurt het niet lang meer voordat toekomstige bewoners binnenkort de sleutel krijgen voor hun nieuwe thuis.

  Bekijk het laatste nieuws
Vragen over De Dorpstuin? Neem contact met ons op