Verkoopprocedure en makelaar

13 juni '23

Deze zomer start de verkoop van 't Erf in Waterweide. Graag nemen wij jou mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure die je nu al op onze website kunt lezen. Heb je een optie binnen 't Erf in Waterweide dan kies jezelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie ervan.

De toewijzing

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen.

Maak kennis met de makelaar van 't Erf

Tegenwoordig kun je het hele aankoopproces van je nieuwbouwwoning digitaal doorlopen. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Dat is geen enkel probleem. CMK Makelaars staat voor je klaar.

CMK Makelaars

CMK Makelaars is al meer dan 40 jaar een begrip in West-Friesland.

Michel Chattellon en Hester Jansen zijn beëdigd NVM makelaars en taxateurs met beiden jarenlange ervaring en grote deskundigheid. Samen met K-RMT Makelaar Koen Manshanden , A-RMT makelaar Suze Schouten en commercieel medewerkster Nancy Jeltes een professioneel team, dat van alle onroerend goed markten thuis is!

Wij staan 6 dagen per week voor je klaar om je op alle fronten van de makelaardij te begeleiden. Je kunt bij ons terecht voor aankoop, verkoop, huur en verhuur, taxaties, waardebepalingen en advies.

Contactgegevens

CMK Makelaars 
Venedie 7 
1601 HA Enkhuizen
0228-350850
[email protected]

Makelaar
Wanneer start de verkoop? Planning 't Erf
Bekijk de woningen Wonen in 't Erf