Nieuw woningaanbod in Waterweide

22 mei '23

Wil je ook graag wonen in de ruim opgezette wijk Waterweide? Dan hebben we goed nieuws voor je. Binnenkort start de verkoop van 17 prachtige woningen in deelplan 't Erf, een kleinschalig duurzaam nieuwbouwproject in Waterweide. Hier woon je aan het water, speel je bij het water of kijk je uit op het water. Deze groene wijk biedt volop ruimte om te ontdekken en te genieten. 

image alt

De woningtypes

In deelplan 't Erf komen 17 woningen beschikbaar, bestaande uit 2 ruime tweekappers met zij-entree, 9 royale vrijstaande villa's met garage en 6 levensloop bestendige 2 onder 1 kapwoningen. Luxe, comfort en een tuin aan het water hebben ze allemaal! Ben je nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Bekijk de woningen, de voorlopige artist impressions en de belangrijkste kenmerken. Wie weet zit jouw droomhuis er wel tussen!

Interesse? Meld je aan!

Spreken deze woningen je aan en wil je op de hoogte blijven van project 't Erf in Waterweide? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'Aanmelden voor projectfase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is. Uiteraard ontvang je ook direct een bericht als de verkoop start. 

Woningaanbod

Wat kun je verwachten?

  • Prognose start verkoop: 3e kwartaal 2023.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing. Of bekijk de video.

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? Lees dan gauw verder op de pagina woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen. 

Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Interesse? Meld je aan! Bekijk de woningen