Alles is goed bereikbaar vanuit De Dorpstuin!

Fraai wonen in een groene omgeving is leuk, maar een goede bereikbaarheid is natuurlijk ook heel belangrijk. Daarom is hier veel aandacht aan besteed. In Waterweide woon je lekker landelijk, maar zeker niet verlaten. Zowel met de fiets, auto, te voet en zelfs met de boot is De Dorpstuin in Waterweide goed te bereiken. Hier heb je goede verbindingen met provinciale wegen en rijd je zó op de snelweg. In De Dorpstuin parkeer je de auto op je eigen terrein of op een van de openbare parkeerplaatsen in het nieuwbouwplan. Auto’s zijn te gast in Waterweide: een 30 km zone en slimme rij-routes dragen bij aan een veilige situatie, zodat je de kinderen met een gerust hart kunt laten buitenspelen.

Nieuwbouw de Dorpstuin
Nieuwbouw De Dorpstuin Grootebroek

Zo op de N505 en N307

Waterweide Grootebroek ligt in de gemeente Stede Broec tussen de twee provinciale wegen N505 en N307. Via de N307 ben je met de auto in 9 minuten in Enkhuizen. Ook Hoorn is snel bereikbaar in ruim 15 minuten rijden. Met 30 tot 45 minuten autorijden ben je in Amsterdam, Alkmaar of Heerhugowaard en ook de Noordzeekust bereik je in 45 minuten.

Reizen met OV

Reis je liever met het openbaar vervoer? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn goede OV-verbindingen van en naar Waterweide. Aan de Stede Broecweg stopt de bus die naar station Grootebroek-Bovenkarspel rijdt. Met de fiets ben je er in 10 minuten op het treinstation. Vanaf het station ben je met de trein in 50 minuten in Amsterdam en er zijn goede busverbindingen naar onder andere Hoorn, Enkhuizen, Wervershoof en Lelystad.

Lekker met de fiets

Er zijn heerlijke fiets- wandel- en vaarroutes rondom Waterweide. Zo kun je gemakkelijk met de fiets naar sportclubs, winkels of het Martinus College. In slechts 20 minuten trappen ben je in het gezellige centrum van Enkhuizen. Dat nodigt uit om de auto te laten staan toch? Ook fiets je gemakkelijk even naar de bakker of de supermarkt.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Scholen, winkels en recreatie? Bekijk de voorzieningen