Bereikbaarheid Waterweide

Grootebroek ligt in de gemeente Stede Broec, tussen de twee provinciale wegen N505 en N307. Via de N307 ben je met de auto in enkele minuten in Enkhuizen en Hoorn is bereikbaar in iets meer dan een kwartiertje rijden. Met 30 tot 45 minuten autorijden ben je in Amsterdam, Alkmaar of Heerhugowaard en ook de Noordzeekust bereik je in drie kwartier.

Auto's te gast

In Waterweide komen voldoende openbare parkeerplaatsen of je parkeert je auto op eigen terrein. Belangrijk om te weten is dat auto’s straks te gast zijn in de nieuwbouwwijk. Een 30 km zone en slim overdachte rijroutes dragen bij aan een veilige verkeerssituatie, waardoor je met een gerust hart kunt zeggen ‘ga maar lekker buitenspelen’.

Waterweide kinderen

Fiets

Waterweide sluit straks naadloos aan op de bestaande fietsroutes. Deze uitstekende fiets- en wandelverbindingen richting de sportvelden, winkels en het Martinus College nodigen uit om de auto te laten staan en de fiets te pakken.

Boot

Vier vakantie in eigen huis. Dat gevoel krijg je als je hier straks woont. Zeker als je een huis koopt met een tuin aan het water. Leg je bootje aan de steiger en vaar zo naar het IJsselmeer en Markeermeer. Wij zorgen voor doorgaande vaarroutes van Waterweide.

OV

Aan de Stede Broecweg stopt de bus die naar station Grootebroek-Bovenkarspel rijdt. Je kunt het ook fietsen. Met 10 minuten ben je er! Vanaf het station ben je met de trein in 50 minuten in Amsterdam en er zijn busverbindingen naar o.a. Hoorn, Enkhuizen, Wervershoof en Lelystad.

Gemeente Stede Broec Wonen in Grootebroek
Wat is er zoal te doen? Bekijk de voorzieningen