Visie op Waterweide

Waterweide is een ontwikkeling van Waterweide VOF een samenwerking van BPD Ontwikkeling BV en Zondag Ontwikkeling BV. Waterweide wordt een ruim opgezette wijk met maximaal 325 nieuwbouwwoningen, verdeeld over kleine buurtjes. De buurtjes verschillen in sfeer door de architectuur en opzet. In de landschappelijke woonomgeving zie je overal water. Dit wordt een fantastische plek om te wonen in een dorpje dat zijn sporen al verdiend heeft.

Zo kun je hier straks wonen

In het hart van Waterweide komt een centraal open water. Dit gaat echt een heerlijk levendige plek worden. Naar buiten toe waaiert de wijk uit naar kleine buurtjes met een dorps-landelijk karakter. Hier ervaar je het rustige, ruime, groene en waterrijke buitenleven. Het leuke is dat Waterweide door deze opzet voor elk wat wils biedt.

Wonen aan het water en spelen bij het water

Het water dat je in de omgeving van Stede Broec ziet, wordt Waterweide ingehaald. We maken waterverbindingen, zodat je met je boot straks zo naar het IJsselmeer of richting het Markermeer en diverse binnenwateren vaart. Er komen huizen aan het water, speelplekken bij het water en overal worden zichtlijnen richting het water gemaakt.

Waterweide

Goed groen!

Waterweide sluit straks aan bij de zuidelijke groenstrook langs de wijk en op allerlei manieren wordt de verbinding gezocht met de landschappelijke woonomgeving. Het resultaat: Een wijk met veel ruimte om te wandelen, hardlopen, bootcampen, voetballen, basketballen en tafeltennissen. Verder komen er voor alle leeftijdsgroepen leuke speelplekken.

Waterweide
  Waar ligt Waterweide
  Neem contact op